Vacatures

Medewerker Techniek

Tamson Instruments bv uit Bleiswijk ontwikkelt en maakt meetinstrumenten voor laboratoria. Deze instrumenten worden gebruikt in de voedsel- en olieindustrie maar ook voor bv de cosmetica industrie of bij metrologische instituten. Onze producten vinden hun afzet over de gehele wereld. je kan ze vinden op onze website "tamson-instruments.com". Onze klanten zijn veelal laboratoria, toeleveranciers ervan maar ook auto fabrikanten of kwaliteits laboratoria zoals de TüV of de Kema.

We zijn op zoek naar een collega die de toegeleverde materialen in elkaar kan zetten. Afhankelijk van je kennis en kunde varieert het werk van het samenstellen van apparaten tot het hardsolderen van kleine koelsystemen of het TIG lassen van RVS plaatmateriaal. Afhankelijk van je eigen voorkeur maak je de apparaten zoveel mogelijk af of produceer je meer seriematig.

De werkzaamheden zijn afhankelijk van je kennis en kunde en hierdoor zijn er ook doorgroeimogelijkheden. In onze moderne montageruimte werk je samen met een team van vaste collega’s.

Met de werkvoorbereiding plan je de seriegrootte en de productieplanning. Er is een goede begeleiding van de werkzaamheden en er zijn duidelijke werkinstructies, schema's en bouwtekeningen. Gaandeweg kun jij je verder specialiseren op meerdere onderdelen en technieken.

De functie is in principe fulltime maar kan eventueel ook parttime ingevuld worden. Tamson heeft de CAO metaal en techniek en we zijn we op zoek naar een enthousiast persoon met vmbo werk en denk niveau. Ervaring met TIG lassen en / of hardsolderen is een voordeel. Wij werken 40 uur per week en hebben per jaar 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Interesse? Meer informatie is te vinden via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.